Oikeudelliset tiedot

Tietosuojakäytäntö

Yleistä tietoa

Single-Russian-Woman.Com - on interaktiivinen (online) treffipalvelu. Laadukkaiden palveluiden turvaamiseksi tarkistamme asiakkaidemme monien kriteerien perusteella käyttämällä erilaisia suodattimia. Olemme valmiita kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttä. Alla selitetään tietosuojan ja henkilötietojen käytön periaatteita.

Rekisteröintitiedot

Jos asiakas haluaa käyttää tätä sivustoa, hänen täytyy ensin täyttää ilmoittautumislomaketta. On olemassa kaksi lajia tietoja, jotka annat meille rekisteröinnin yhteydessä: julkisia ja henkilökohtaisia. Julkinen tieto näkyy profiilissasi ja kuka tahansa sivuston käyttäjä voi lukea sitä. Henkilökohtaiset tiedot ovat yksityisiä tietoja, jotka eivät ole saatavilla muille sivuston käyttäjille. Henkilökohtaisia tietoja ovat: sinun todellinen nimi, käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite, kotiosoite ja syntymäaika.

Käyttäjäprofiilit

Profiili on dynaaminen sivu, jossa on käyttäjän kuva tai sivu ilman sitä, ja tällä sivulla käytetään osittain tallennettuja tietoja (ilman henkilötietoja). Järjestelmässä on vain yksi profiili jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle. Profiilissa on tietoja käyttäjästä, jotka hän itse on valinnut näkyväksi muille käyttäjille. Näin kerätyt tiedot ovat sidoksissa käyttäjän henkilöllisyyteen sillä tavoin, jotta muut käyttäjät voisivat päättää, haluavatko he ottaa yhteyttä tiettyyn sivuston asiakkaaseen ja tutustua tarkemmin. Käyttäjän käynti sivustollamme ei ole tarkoitettu suoraan tai välilliseen markkinointiin / mainontaan. Emme jaa profiiliasi kolmansille osapuolille.

Chat ja viestien lähettäminen

Jos käytät järjestelmäämme chattiä ja/tai lähetät viestejä muille käyttäjille, sinun pitäisi muistaa, että kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka annat chatissä tai lähetettävissä viesteissä viestin vastaanottaja voi lukea, kerätä ja käyttää mm. roskapostin lähettämistä varten. Emme ole vastuussa henkilötiedoista, jotka annat kirjeenvaihdossa tai chatissä.

Tietojen käyttö

Emme siirrä eikä myy kerättyjä tietoja muille organisaatioille millään tavalla, missään muodossa, verkon kautta (online) tai offline-tilassa. Käyttäjän henkilötiedot tallennetaan suojattuun tietokantaamme ja käytetään vain: tunnistamiseen, maksuja koskevien riitojen ratkaisemiseen, todellisuuden tarkastukseen ja / tai todentamiseen.

Viralliset pyynnöt

Single-Russian-Woman.Com tekee yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa, jotka edustavat lakea alueella: tekijänoikeuksien suojelu, petostentorjunta ja muiden oikeuksien suojelu, - mitä auttaa suojaamaan sinua ja Single-Russian-Woman.Com yhteisöä tunkeilijoilta. Niinpä, vastauksena pyyntöön virallisista lainvalvontaviranomaisista tai muista valtion virastoista, joiden toiminta liittyy rikosten tai laittoman toiminnan tutkintaan, voimme (ja tällä valtuutamme meidät toimimaan näin) antaa tietoja sinun nimestäsi, kaupungista, valtiosta, puhelinnumerosta, sähköpostiosoitteesta ja käyttäjän historiasta ilman kutsua oikeuteen. Lukuun ottamatta edellä mainittuja tapauksia sinun yksityisyyden suojaamiseksi ja yhteisön suojaamiseksi tunkeilijoilta, emme luovuta henkilötietojasi lainvalvontaviranomaisille ja muille valtion virastoille ilman kutsua oikeuteen, tuomion päätöstä tai vastaavalaista oikeudellisista menettelyä.

Evästeet

Evästeet - ovat tietoja, jotka tallentuvat käyttäjän tietokoneelle ja ovat sidoksissa tietoihin käyttäjästä. Evästeiden käyttö ei millään tavoin liity käyttäjän henkilötietoihin. Käytämme evästeitä käyttäjän tunnistamiseen, kun hän kirjautuu sisään, käyttää chattiä ja muita palveluja, jotka tarjotaan hänelle sivustollamme.

Korjaus / päivitys / poistaminen

Jos haluat päivittää, korjata tai poitsaa henkilötietoja, kirjaudu käyttäjätilin sisään ja klikkaa linkkiä "Muokata Minun Profiili".

Viestit Single-Russian-Woman.Com

Tervehdys uusille jäsenille: lähetämme kaikille uusille jäsenille tervetulleeksi sähköpostiviestin, jossa on käyttäjätunnus ja salasana. Sivuston käyttäjät saavat ajoittain tietoa uusista tuotteista ja palveluista, erikoistarjouksista ja uutiskirjeitä. Viestit palveluista: joskus on tarvetta lähettää viestin, joka liittyy suoraan palveluihin. Esimerkiksi, jos palvelu on tilapäisesti pois käytöstä huoltotöiden takia, voimme lähettää käyttäjille sähköpostiviestin siitä. Tukipalvelu: olemme jatkuvassa yhteydessä käyttäjien kanssa, jotta tarjoaa heitä kiinnostavia palveluita sekä vastaa kysymyksiin, jotka liittyvät käyttäjätileihinsä.

Vastuun vapautus

Otamme kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaan luottamuksellisuuden säilyttämiseksi; saatamme kuitenkin joutua tarveeseen paljastaa henkilökohtaisia tietoja, kun on kyse pyynnöstä lainvalvontaviranomaiselta tai kun saamme kutsun oikeuteen hallituksen, rikos- tai riita-asioiden haasteesta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Tilastotietoja (ei henkilökohtaisia tietoja)

Voimme tarjota tilastollisia ja väestötietoja kumppaneillemme tai mainostajille. Tämä tieto ei liity henkilökohtaisiin tietoihin.

Ulkopuoliset mainostajat

Single-Russian-Woman.Com ei anna tietoa käyttäjistä sivuston ulkopuolisille mainostajille.

Palveluntarjoajat

Laadukasta palvelua tarjotakseen asiakkaillemme olemme solmineet kumppanuuteen Superb Internet Corp. -yrityksen kanssa, joka tarjoaa verkkopalvelua meidän "omalle palvelimelle" turvallisessa ja suljetussa ympäristössä, ja yhtiön ClickBank Inc kanssa, joka tarjoaa turvallisen maksamisen käyttäjillemme.

Valinta/Hylkääminen

Käyttäjämme saavat mahdollisuuden valita luottamuksellisuuden vaihtoehdoista. Voit valita:
- olla antamatta henkilökohtaisia tietoja, mutta tämä voi johtaa kyvyttömyyteen käyttää tiettyjä palveluja tai toimintoja sivuillamme,
- poistaa tai kieltäytyä evästeistä, muuttamalla selaimen asetuksia, mutta näiden toimien seurauksena poistat sivuston tiettyjä toimintoja tai palveluja, minkä seurauksena se ei toimi kunnolla.

Linkkejä muille sivuille

Tämä sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Ole hyvä ja muista, että Single-Russian-Woman.Com ei ole vastuussa muiden sivustojen Tietosuojasta. Toivotamme, että käyttäjät lukevat kunkin verkkosivustojen salassapitosäännöksiä, kun he lähtevät sivustoltamme pois ja käyvät sivuille, jotka keräävät henkilökohtaisia tietoja. Tämä tietosuojalausunto koskee ainoastaan tietoja, jotka kerätään tällä verkkosivustolla.

Turvatoimet

Me suojelemme henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille. Henkilötietojasi voi käyttää vain rajoitettu ryhmä ihmisiä, jotka tarvitsevat niitä työnsä takia. Lisäksi politiikkamme vaatii kaikkien meillä olevien henkilötietojen säilyttämisen koskemattomuutta. Single-Russian-Woman.Com käyttää erilaisia turvatekniikoita, kuten alan standardin hyväksymä tietoverkkosalausprotokolla (SSL), joka takaa luottokorttien tai muiden henkilökohtaisten tietojen siirron salausta. Nämä suojaustoimenpiteet ovat pakollisia kaikille verkkosivuille, jotta suojaa käyttäjien henkilötietoja luvattomalta käytöltä, muttemme voi taata täydellistä tiedon turvallisuutta Internetissä.

Tietosuojan hallinta ja muutoksia

Ehtojen mukaisesti tämä tietosuoja hallitsee kaikkien tietojen käyttämistä ja keräämistä sen voimassaoloaikana. Single-Russian-Woman.Com varaa oikeuden milloin tahansa tehdä muutoksia tähän politiikkaan, tiedottamalla muutoksesta käyttäjiä sähköpostitse. Muutokset tähän politiikkaan tulevat voimaan päivästä, jona ne julkaistaan sivustolla.

Yhteystiedot

Kysymyksiä tai kommentteja koskien tätä tietosuojakäytäntöä, voit jättää tähän.

Käytettävissä olevat kielet: English | Deutsch | Italiano | Español | Svenska | Français | Türkçe | Norsk | Suomi | Nederlands | Русский
Jäsenten alue Etsiä Apu Käyttöehdot
Treffien ohjeet ja vinkit Petostentorjunnan Vinkkejä Ota Meihin Yhteyttä Tietosuoja